Ellen ja Esteri esittäytyvät

 Tanssivat klovnit


ELLEN, VIKKELÄ VAELTAJA

Ellen on kova kulkemaan, innokas kokeilemaan kaikkea ja nopea innostumaan! Hän on jatkuvasti liikkeessä ja uppoutuu helposti omaan maailmaansa. 


Ellen on terävä tarkkailija, mutta joskus yksinkertaisetkin tehtävät saattavat osoittautua hänelle ylitsepääsemättömän vaikeiksi. Hän on kuitenkin väsymättömän kiinnostunut ympäristöstään, sen muodoista, rytmeistä ja väreistä. Ellen ottaa asiat haltuun matkimalla niitä.


Ellenin kyltymätön innostus kaikkeen ympärillä olevaan vie hänet joskus absurdeihin tilanteisiin, joista hän löytää ulos vain matkimalla Esterin järkähtämätöntä rauhallisuutta.


Ellen on Marja Repokangas.



EKSYNYT ESTERI

Esterissä on rippeitä aristokraattisen klovnin eleganssista, hienoudesta ja arvokkuudesta. Onhan hän korkeasti oppinut ja hänellä on muutama oppilaskin kotikaupunkinsa sambakoulussa ja taideakatemiassa. 


Nyt Esteri on kuitenkin eksynyt karnevaalikulkueestaan ja hukannut niin oppilaansa, muistinsa kuin myös suurimman osan höyhenistään. Onneksi hän löytää Ellenin ja oppii jotain uutta muistamisesta, etsimisestä ja uteliaisuudesta.


Kun musiikki alkaa soida, Esteri löytää sisältään tanssijan. Tanssin ja musiikin rytmiä ei edes Eksynyt Esteri pysty unohtamaan.


Esteri on Hanna Väätäinen.










Yhteydenotot:

ellenjaesteri[AT]gmail[DOT]com



Kommentit

Suositut tekstit